Indahjälpen startades strax efter tsunamikatastrofen den 26 december 2004.

Vårt syfte är att praktiskt och ekonomiskt hjälpa barn och unga kvinnor i Khao Lak-området och även i Phuket Towns slumområden. Vi ägnar oss åt direkthjälp utan mellanhänder och administrativa kostnader. Läs gärna mer om våra insatser under "om skolan, om barnhemmet och om Life Home project"

För att finansiera våra projekt har vi mottagit bidrag från vänner och anhöriga till tsunamioffren. Se under "VI MINNS". Dessa bidrag har varit ovärderliga och har hjälpt till att förbättra vardagen och framtiden för många drabbade i dessa områden.

Den 15 september 2005 fick indahjälpen ta emot ett stipendium på 25.000 kronor från Rikspolisstyrelsen. Stipendiet tilldelades de kriminaltekniker som varit engagerade i tsunami-katastrofen i Asien och här hemma. De avstod från pengarna till förmån för indahjälpens biståndsprojekt i Khao Lak.

Eftersom detta är ett långsiktigt, fortlöpande projekt, samlar vi fortfarande in pengar till indahjälpen på postgiro 1522833-1. Vi säljer smycken från inda design, där överskottet oavkortat går till indahjälpen, se under "INDA DESIGN". Vi säljer även en handgjord keramikbrosch där hela summan går till skolmaterial, se "vänskapshjärtan" och skyddsänglar.

Ett varmt tack från alla barn och lärare på Ban Bangsak School, från lilla barnhemmet och från Life Home Project till er som bidragit med gåvor till indahjälpen. Era insatser gör underverk!